48,4679$%0,03
56,3999€%0,07
65,7002£%0,05
6.855,85%1,01
11.175,00%0,87
%
Gaziantep’in, Şehitkamil ilçesinde evinin geçimini inşaat boyacılığı yaparak sağlayan 4 çocuk babası 32 yaşındaki Bedri Koca, iddiaya göre bir fabrikada yaptığı boyama işinin karşılığı olan 20 lirasını almak için kırsal Sinan Mahallesi’ne alacağı olan kişilerle görüşmeye gitti.
Koca, parasını almak amacıyla alacaklı olduğu kişilerle yeniden bir araya geldi ancak taraflar arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bedri Koca, vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı.
Kavgayı görenlerin ihbarı ile bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak özel bir hastaneye kaldırılan Koca, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
İnşaat boyacısı Koca’nın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda yapılan işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.
Jandarma ekiplerinin, Bedri Koca’yı bıçaklayarak ölümüne neden olan kişi yada kişileri yakalamak için çalışmaları sürüyor.
USULSÜZ DÖVİZ TRANSFERİ VE KDV İADESİ OPERASYONU
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.