DOLAR

40,2601$% 0.13

EURO

46,7458% 0.13

STERLİN

53,9601£% 0.23

GRAM ALTIN

4.316,24%0,46

ÇEYREK ALTIN

7.009,00%0,17

BİST100

10.198,76%-0,26

a

MARKET SOYGUNCULARI YAKALANDI

Gaziantep’te bir zincir markette yaklaşık 3 milyon TL’nin silah zoruyla gasp edilmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında 6 şüpheli yakalandı.  Şüpheliler ile birlikte çalınan 3 milyon TL’de ele geçirildi

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Kalyon Kavşağı’nda plakasız motosikletle bir zincir markete giren silahlı şahıslar yaklaşık 3 milyon lirayı alarak kaçtı.

Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlisi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Polis ekipleri, şüphelilerin kullandığı motosikletin plakasının ve kimliklerinin tespit edilmesi sonucu G.Ç., İ.Ç., M.Ç., E.K. ve Y.K. isimli şahıslar yakalandı. Olayın ardından Bursa’ya kaçtığı belirlenen B.A. da düzenlenen operasyonla saklandığı yerde gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikametlerinde ve belirlenen adreslerde yapılan aramalarda gasp olayında kullanılan silah, çeşitli teçhizatlar ve çalınan 3 milyon TL ele geçirildi.

GASP ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA

Bu arada gasp anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şüphelilerin planlı şekilde hareket ettiği ve parayı aldıktan sonra kaçtığı anlar yer aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KAHVEHANEDE SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.