DOLAR

48,4316$%-0,00

EURO

56,3652%0,23

STERLİN

65,6215£%0,26

GRAM ALTIN

6.862,44%-0,53

ÇEYREK ALTIN

11.175,00%-1,73

BİST100

%

a
  • bire1haber
  • Siyaset
  • MİLLETVEKİLİ MUSTAFA GÜRBAN, İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

MİLLETVEKİLİ MUSTAFA GÜRBAN, İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımla parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. İYİ Parti’nin TBMM’deki sandalye sayısı 28’e düştü.

İstifa kararını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile duyuran Gürban paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Aziz Türk milletine, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve yüce Türk milletinin daha müreffeh, daha huzurlu ve daha güçlü bir geleceğe kavuşması adına bugüne kadar tüm gücümle, büyük bir inanç ve kararlılıkla çalıştım. Tüm gayretimin ortak değerlerimiz ve milletimizin menfaati doğrultusunda olduğu hususu tartışmasızdır. Hayatım boyunca şanlı Türk bayrağının gölgesinde, milli ve manevi değerlerimize, köklü kültürel mirasımıza sahip çıkarak yaşamayı ilke edindim. Milletvekilliği görevimi de bu anlayışla, onurla ve sorumluluk bilinciyle ifa ediyorum. Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti üyeliğimden istifa ediyorum. Sayın Genel Başkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız nezdinde teşkilat hukukunu gözeten herkese teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında görevimi aynı kararlılık ve daha güçlü bir iradeyle sürdüreceğimi saygıyla kamuoyuna arz ederim.”

AK PARTİ’YE KATILACAK

Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban, AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddiaları da doğrularken, Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gürban ile konuştuğunu belirterek, “‘Yarın AK Parti’ye katılacak mısınız?’ diye sordum. ‘Evet, katılıyorum’ dedi.'” ifadelerini kullandı.

YARIN ROZET TAKMASI BEKLENİYOR

Gürban’ın, AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 14 Ağustos Cuma günü Ankara’da düzenlenecek programda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti rozetini takacağı öğrenildi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

“MİLLETİMİZLE ÇEYREK ASIR, TÜRKİYE GELECEĞE HAZIR”

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.