DOLAR

48,4674$%0,02

EURO

56,4559%0,16

STERLİN

65,7723£%0,17

GRAM ALTIN

6.879,92%1,37

ÇEYREK ALTIN

11.215,00%1,23

BİST100

%

a

SEBZE YÜKLÜ TIR VİYADÜKTEN AŞAĞI UÇTU: 3 ÖLÜ, 3 YARALI

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Nurdağı Başpınar Viyadüğü‘nde sebze yüklü TIR, otomobile arkadan çarparak yaklaşık 30 metre yükseklikten uçtu. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

TAG Otoyolu Nurdağı Başpınar Viyadüğü üzeri Gaziantep istikametinde, iddiaya göre, içerisinde 4 kişinin bulunduğu İslam Görgülü (23) idaresindeki 33 BBP 313 plakalı sebze yüklü TIR, önünde seyir halinde olan Ahmet Ç. kontrolündeki 46 LD 335 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Kazada kontrolden çıkarak savrulan TIR, yaklaşık 30 metre yüksekliğindeki viyadükten aşağı uçtu. Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen ekiplerin kontrollerinde viyadükten aşağı uçan TIR sürücüsu İslam Görgülü ile yanında bulunan 64 yaşındaki Abdurrahman Bölüş ve 37 yaşındaki Mevlüt Görgülü’nün hayatını kaybettiği, 60 yaşındaki Gurbet B.’nin ise ağır yaralandığı, otomobildeki 2 kişinin ise hafif yaralandığı belirlendi.

Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun kritik olduğu belirtildi.

Kazada hayatını kaybeden ve Mersin’den Şanlıurfa Siverek’e gittikleri öğrenilen 3 kişinin cenazesi ise Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle otoyolda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Olayın kesin nedeninin belirlenmesi için ekipler tarafından soruşturma başlatıldı.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİ KONGRESİ

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.