40,2188$% 0.12
46,9897€% -0.18
54,2008£% -0.06
4.338,50%0,09
7.029,00%0,57
10.272,56%-0,83
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde,75 yaşındaki Müslüm İster, oğlu Levent, gelini 38 yaşındaki Ayşe Işıklı ve 5 yaşındaki torunu Poyraz ile birlikte 80 AP 661 plakalı otomobili ile Yağızlar Mahallesi’ne bağlı Karagöz Yaylası’na giderken, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil yaklaşık 200 metrelik uçuruma yuvarlandı.
İster ailesi yola çıktıktan sonra yakınları tüm aramalara rağmen telefonlarına cevap alamayınca durumu 112 Acil Yardım hattına bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen güvenlik ve sağlık ekiplerinin yaptıkları aramalarda akşam saatlerinde aracın kaza yaptığı ortaya çıktı.
UMKE ve sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrollerde Müslüm İster, Levent İster ve Ayşe Işıklı’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı Poyraz İ. İse ambulansla İslahiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Müslüm İster, Levent İster ve Ayşe Işıklı’nın cenazeleri yapılan işlemlerin ardından toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
TAHMAZOĞLU’NDAN KONUT MÜJDESİ
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.