DOLAR

49,4840$%0,10

EURO

55,6436€%0,12

STERLİN

66,0003£%0,39

GRAM ALTIN

6.633,21%-0,03

ÇEYREK ALTIN

10.814,00%-0,31

BİST100

%

a

FADILOĞLU’NUN ACI GÜNÜ

Şehitkamil Belediyesi eski Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun 97 yaşında hayatını kaybeden babası Hüsamettin Fadıloğlu, kent protokolünün ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle toprağa verildi.

Şehitkamil Belediyesi eski Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun babası Hüsamettin Fadıloğlu, 97 yaşında vefat etti. Fadıloğlu için Asri Mezarlık’taki Bahattin Nakıpoğlu Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Tören, siyaset, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve bürokrasiden çok sayıda ismi bir araya getirdi.

KENT PROTOKOLÜ VE İŞ DÜNYASI CENAZE TÖRENİNDE

Cenaze törenine; Kilis Valisi Ömer Kalaylı, Gaziantep eski Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halil Uğur, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Haz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ve Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Konukoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu ile çok sayıda iş insanı, bürokrat ve siyasi parti temsilcisi yer aldı.

AİLE KABRİSTANLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Merhum Hüsamettin Fadıloğlu’nun cenazesi, kılınan namaz ve helallik alınmasının ardından Asri Mezarlık’taki aile kabristanında okunan dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Fadıloğlu ailesinin taziyeleri Şehitkamil 119 No’lu Taziye Evi’nde kabul edeceği öğrenildi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İŞÇİLERİN ÜZERİNE MERMER BLOK DEVRİLDİ

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.