48,4700$%0,02
56,4453€%0,14
65,7614£%0,15
6.885,42%1,45
11.223,00%1,30
%
Kitabın kapağında yer alan “Nefes” adı, eserin temel duygusunu da yansıtıyor. Şiirlerinde insanın iç dünyasına, sevdaya, vatana ve hakikate uzanan bir yolculuk sunan Sırakaya, kalemini bu kez haberlerden ve gündelik yaşamın koşuşturmasından çıkararak şiirin dünyasında konuşturuyor.
“Hayata, aşka, vatana ve hakikate dair şiirler…” sözleriyle tanımlanan kitap, şairin gönül dünyasından izler taşıyor. Sırakaya’nın şiirlerinde yaşamın farklı yüzleri; sevgi, özlem, mücadele, vatan ve insanın kendisiyle hesaplaşması gibi temalar ön plana çıkıyor.
Gazetecilik mesleğinin yanı sıra edebiyatla da ilgilenen Sırakaya’nın daha
önce “Gazişehrin Şehitleri” kitabının editörlüğünü üstlendiği biliniyor. Şehitlerin hayat hikâyelerini ve ailelerinin anılarını bir araya getiren bu çalışmanın ardından Sırakaya, bu kez kendi kaleminden çıkan şiirleri “Nefes” adı altında okuyuculara sundu.
Sırakaya’nın “Nefes” kitabı, yalnızca bir şiir kitabı olmanın ötesinde, yazarın hayata dair duygu ve düşüncelerinin edebi bir yansıması olarak dikkat çekiyor.
Bir gazetecinin gözlemleyen kaleminden, bir şairin hisseden yüreğine uzanan “Nefes”, okuyucusunu hayatın, sevdanın, vatanın ve hakikatin izinde duygusal bir yolculuğa davet ediyor.
Kitap, Akgül Yayınevi etiketiyle okuyucularla buluştu. Kitap Trendyol ve Kitap Yurdunda satışa çıktı.
ULUSLARARASI ÇOCUK MÜZİK KAMPI SONA ERDİ
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.