48,4282$%-0,00
56,3543€%0,21
65,6223£%0,27
6.861,24%-0,55
11.177,00%-1,71
%
Yeni Parti Gaziantep İl Teşkilatı, görev bölümü yaparak çalışmalara başladı. Yönetim kurulu üyelerine yeni görevleri tebliği edilirken, yeni dönemde temiz siyaset, şeffaf yönetim, liyakat ve hizmet anlayışı doğrultusunda çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.
Toplantının ardından yapılan açıklamada, ” Gaziantep’imizin ve hemşerilerimizin sorunlarına çözüm üretmek, vatandaşlarımızla güçlü ve sürekli bir iletişim içerisinde olmak ve halkımızın güvenine layık bir siyasi anlayışı ortaya koymak temel önceliklerimiz arasında olacaktır” denildi.
SEYDİ AHMET KELEŞ HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ
Öte yandan İl Yönetim Kurulu toplantısında, Seydi Ahmet Keleş hakkında yapılan değerlendirmeler sonucunda, Keleş’in kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak YENİ Parti Gaziantep İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verildiği belirtildi.
Kararın, parti tüzüğü, temel ilkeleri ve kurumsal sorumluluk anlayışı çerçevesinde alındığı vurgulanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Bundan sonraki süreç ilgili disiplin kurulu tarafından yürütülecektir. YENİ Parti Gaziantep İl Başkanlığı, bundan sonraki süreçte de parti ilkeleri doğrultusunda hareket etmeye; temiz, şeffaf, ilkeli ve sorumlu siyaset anlayışını kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir.
Görevlerimiz belli, duruşumuz net, hedefimiz hizmet”

MELİH MERİÇ İSTANBUL’A NAKLEDİLECEK
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.