48,3902$%-0,00
56,1546€%-0,30
65,5213£%0,07
6.784,88%0,72
11.114,00%0,96
%
Mahallede bulunan iki camiden biri olan merkez caminin boş kalması üzerine, ilçe müftülüğü tarafından yukarı caminin imamı geçici olarak merkez camiye görevlendirildi. Ancak bu durum yukarı cami cemaatinin tepkisine neden oldu. 
Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar, bayram namazını kimin kıldıracağını kara kara düşünmeye başladı. Mahalle sakinleri, her iki camide de ibadetlerin düzenli şekilde devam edebilmesi için yetkililerden kalıcı çözüm bekliyor.
Köy halkı, özellikle bayram öncesi yaşanan mağduriyetin giderilmesi adına Diyanet İşleri Başkanlığı ve ilgili müftülüğe çağrıda bulunarak mahalleye acil imam atanmasını talep etti. 
AK PARTİ GAZİANTEP’TE TARİHİ BAYRAMLAŞMA İZDİHAMI
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.