48,4305$%-0,01
56,3291€%0,17
65,5942£%0,22
6.840,46%-0,85
11.135,00%-2,08
%
Kentte kısa sürede etkisini artıran ve “süper hücre” olarak tanımlanan fırtına; çatı uçmaları, cam kırılmaları ve altyapı hasarlarıyla birlikte çok sayıda okulda zarar oluşturdu. Bu nedenle ilk etapta bazı ilçelerde eğitime 1 gün ara verilmişti.
Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, özellikle Şehitkamil, Şahinbey ve Nizip ilçelerinde bulunan okullarda detaylı hasar incelemelerinin sürdüğü belirtildi. Öğrencilerin güvenliği ve okulların fiziki şartlarının yeniden uygun hale getirilmesi amacıyla eğitim süresinin uzatıldığı bildirildi.
Kararın sadece hava koşullarıyla sınırlı olmadığı, aynı zamanda okul binalarındaki güvenlik risklerinin tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik olduğu vurgulandı.

ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.