40,2601$% 0.13
46,7458€% 0.13
53,9601£% 0.23
4.316,24%0,46
7.009,00%0,17
10.198,76%-0,26
Yaşanan bu felaketin, yalnız kayıpları değil, aynı zamanda toplumsal sorumluluğu da hatırlattığını dile getiren GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu, “GAGİAD olarak, deprem sonrası süreçte olduğu gibi bugün de bölgemizin yeniden ayağa kalkması, ekonomik ve sosyal hayatın güçlenmesi için sorumluluk almaya devam ediyoruz” dedi
Konukoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
“6 Şubat’ta yaşadığımız ve hafızalarımızdan asla silinmeyecek olan büyük deprem felaketinin yıl dönümünde, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor; ailelerine, yakınlarına ve milletimize bir kez daha sabır ve başsağlığı diliyorum. Bu büyük acının ardından ortaya çıkan dayanışma ruhu, birlik ve beraberliğimizin en güçlü göstergesi olmuştur.
Depremden en fazla etkilenen illerimizde üretimin, istihdamın ve sosyal hayatın yeniden canlanması, ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Genç iş insanları olarak bizler; sürdürülebilir kalkınma, dayanıklı şehirler ve güçlü bir ekonomik yapı için iş birliği içinde çalışmanın gerekliliğine inanıyoruz. Bu doğrultuda, bölgesel kalkınmayı destekleyen projeler üretmeyi ve toplumsal faydayı merkeze alan çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmeyi amaçlıyoruz.
Acılarımızı unutmadan, dersler çıkararak ve dayanışmayı büyüterek geleceğe daha sağlam adımlarla yürümek hepimizin ortak görevidir. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyor, böyle bir felaketin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.”
“6 ŞUBAT ÖNEMLİ BİR DÖNÜM NOKTASIDIR”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.