DOLAR

40,2601$% 0.13

EURO

46,7458% 0.13

STERLİN

53,9601£% 0.23

GRAM ALTIN

4.316,24%0,46

ÇEYREK ALTIN

7.009,00%0,17

BİST100

10.198,76%-0,26

a

 “AKILLI MERCEKLE ÖMÜR BOYU NETLİK!”

Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde uygulanan akıllı mercek tedavisi ile hem katarakt hastalarına hem de gözlük bağımlılığından kurtulmak isteyen kişilere ömür boyu net görüş vadediyor.

Medical Point Gaziantep Hastanesi, Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İbrahim Gözen, Gözlük ya da lens kullanmadan net görmek artık mümkün olduğunu söyledi.

Op. Dr. Gözen, akıllı mercek tedavisi ile hem katarakt hastalarına hem de gözlük bağımlılığından kurtulmak isteyen kişilere ömür boyu net görüş vadettiğini ifade ederek, “ Modern göz cerrahisinin en etkili yöntemlerinden biri olan akıllı mercek (trifokal lens) uygulaması, uzak – orta – yakın mesafede net görüş sağlayarak hastalara yepyeni bir yaşam kalitesi kazandırıyor. Özellikle 40 yaş üstü bireylerde sık görülen presbiyopi (yaşa bağlı yakını görememe) sorunu, bu yöntemle kalıcı olarak çözülebiliyor” dedi.

Op. Dr. İbrahim Gözen, Akıllı mercekler sayesinde hastaların artık gözlük taşımak zorunda kalmayacağını vurgulayarak şöyle konuştu:

OP. DR. İBRAHİM GÖZEN: “HAYAT KALİTESİNİ DEĞİŞTİREN BİR TEKNOLOJİ”

“Hastalarımız artık gözlük taşımak zorunda kalmadan, günlük hayatlarına daha rahat devam edebiliyor. Akıllı mercekler sayesinde hem kitap okuyabiliyor, hem bilgisayar kullanabiliyor, hem de gece araç kullanırken net görüş elde edebiliyorlar. Uygulama sonrası yaşam kaliteleri ciddi anlamda artıyor.”

KİMLER İÇİN UYGUN?

40 yaş ve üzeri kişiler

Katarakt hastaları

Uzak ve yakın görme sorunları yaşayanlar

Gözlük veya lens kullanmak istemeyenler

TEDAVİ SÜRECİ NASILDIR?

Lokal anestezi altında, yaklaşık 10-15 dakikalık bir işlem. Aynı gün taburcu ve hızlı iyileşme süreci

Kalıcı çözüm: Takılan lensler ömür boyu gözde kalır. Ameliyat sonrası hem uzak hem yakın görüşte netlik. Gözlükten tamamen kurtulma imkanı sağlar.

MEDİCAL POİNT GAZİANTEP’TE HASTA MEMNUNİYETİ ZİRVEDE

Medical Point Gaziantep’te gerçekleştirilen operasyonlar sonrası, hastaların büyük bölümü operasyonun ertesi gününden itibaren farkı görmeye başladıklarını ifade ediyor. Gözlükten kurtulmak, özellikle aktif yaşam süren bireyler için büyük kolaylık sağlıyor.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)

Sıradaki haber:

TEKRAR EDEN BOĞAZ AĞRISI BİRÇOK HASTALIĞIN İŞARETİ OLABİLİR

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.