DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

ONS

2.391,52%0,54

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2079973฿%3.15112

a
alan18-kopya

Vali Gül’den Bayram mesajı

Gaziantep Valisi Davut Gül Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bayram günlerinin; manevi duyguların coştuğu, inancı, kültürü ne olursa olsun bütün vatandaşların sevgi, saygı ve kardeşlik hisleri ile yaşanan sevinçlere ortak olduğu müstesna günleri olduğunu belirten Vali Gül, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin en önemli unsurlarındandır” dedi.

Vali Davut Gül, yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

Paylaşarak dayanışmanın hayata geçtiği, yapılan ibadetlerle manevi huzurun yaşandığı, rahmet ve bağışlanma ayı Ramazan’ın ardından; birliğimizin pekişmesine, toplumsal hoşgörü ve kucaklaşmanın daha da güçlenmesine vesile olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayram günleri; manevi duyguların coştuğu, inancı, kültürü ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızın sevgi, saygı ve kardeşlik hisleri ile yaşanan sevinçlere ortak olduğu müstesna günlerdir. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin en önemli unsurlarındandır.

Korona virüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde, birbirimizi her ne kadar ziyaret edemeyecek olsak da, virüs nedeni ile sosyal mesafemizi korumamız gerekse de bizler biliyoruz ki, kalplerimizin beraber çarpması için, birbirimize sevgimizi göstermemiz için mesafelerin yakın olmasına gerek yok. Onun için de bu bayrama fiziki yakınlıktan ziyade Gönül Bayramı diyoruz.

Gönül Bayramı diyoruz, çünkü bu ramazanda gönlü bol insanlarımız, kadirşinas insanlarımız, kısaca eli yeten bütün hayırseverlerimiz adeta kardeşlik rüzgarı estirdi. “ Kalbe Dokun Gönül Kazan” ve “Zimem Defteri” kampanyaları ile belki de benzerine çok az rastlanan bir yardım kampanyasında en ön safta yer aldılar. Yarışmaların en güzeli hayırda yarışmaktı ve Gazi Şehrin insanları “İşti Bu Yüzden Gazi Antep” dedirtircesine bu ramazanda bütün yarışma rekorlarını alt üst etti. Bu vesile ile ekmeğini bölüşmeyi bilen ve Valisi olmaktan gurur duyduğum bu kutlu şehrin insanlarına bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum.

Bizlerin ve sizlerin bayramı huzur ve esenlik içerisinde geçirmemiz için Ramazan Bayramı süresince görevi başında olacak olan ve bu süreçte canı pahasına üstün gayretler gösteren bütün sağlık, güvenlik, vefa sosyal destek, zabıta personelimiz başta olmak üzere bütün mesai arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum.

Sevgili vatandaşlarım…

Pandemi sürecinde birlikte el ele vererek aldığımız önlemler salgının seyrini belirleyecektir. Gelin bu bayramda evde kalmaya özen gösterelim, bayram ziyaretlerimizi bir sonraki bayrama erteleyelim ve sevdiklerimizin bayramını telefonda kutlayalım, Maskemizi takalım ve kalabalık alanlarda sosyal mesafemizi korumaya dikkat edelim. Edelim ki, bir sonraki bayramda hem Pandemi sürecinin başından itibaren canla başla mücadele eden kahraman sağlık, güvenlik ve destek personelimiz evlerinde sıhhatle ve huzurla bayram yapabilsinler hem de bizler sağlıkla bir sonraki bayrama ulaşabilelim. Unutmayalım, önlem alarak sadece kendi sağlığımızı değil yaşadığımız toplumun da sağlığını korumuş oluyoruz. 

Bu duygularla ilimizdeki karşılıklı sevgi, hoşgörü ve kardeşlik ikliminin yaşatılması için gayret gösteren her bir hemşehrimizin, ilimiz genelinde görev yapan asker, sivil tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının ve basın mensuplarının bayramını içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlara kavuşmak temennisiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Video konferansla meclis toplantısı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.