DOLAR

32,6011$% 0.38

EURO

34,8004% 0.18

STERLİN

40,6563£% 0.13

GRAM ALTIN

2.504,90%0,84

ÇEYREK ALTIN

4.267,00%0,39

TAM ALTIN

16.967,00%0,09

ONS

2.390,78%0,50

BİST100

9.462,80%-0,65

BİTCOİN

2110063฿%5.89798

a
alan18-kopya

Tiryaki ve Kerkez’den koordineli çalışma

Sağlık-Sen Gaziantep Üniversitesi Şube Başkanı ve Memur-Sen Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Cuma Kerkez ve yönetim kurulu üyeleri İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki’yi makamında ziyaret ederek güncel sağlık konuları hakkında çeşitli istişarelerde bulundu

Ziyarette Covid-19 salgını ile mücadeleden sağlık çalışanlarının bu süreçte yaşadığı sıkıntılara kadar birçok konu masaya yatırılırken taraflar bu konuda işbirliği ve koordineli hareket edilmeye devam edileceğinin altını çizdi.

 “SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDAYIZ”

İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki’yi beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden Sağlık-Sen Gaziantep Üniversitesi Şube Başkanı Memur-Sen Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Cuma Kerkez, Dr. Tiryaki’ye Covid-19 ile mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu sıkıntıları anlattı. Sağlık-Sen’in genel merkez bazında bu konuyla ilgili sürekli olarak çalışmalar yaptığını ve adımlar attığını dile getiren Kerkez, Memur-Sen olarak da sağlık çalışanlarını desteklediklerinin altını çizdi.

 “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki ise pandemi sürecini Gaziantep’in en iyi şekilde atlatması için çalıştıklarını ve mücadele ettiklerini belirterek Sağlık-Sen ve Memur-Sen’in bu anlamda ve bu konuda kendilerine destek olmasının büyük önem taşıdığını belirtti. Tiryaki, ziyaretten dolayı Kerkez ve beraberindeki heyete teşekkür ederken özellikle Covid-19 ile mücadelede bu kuruluşlarla birlikte ve koordineli hareket etmenin öneminden bahsetti. Covid-19 salgınının altından bütün sağlık camiası olarak birlikte kalkılacağının altını çizen Tiryaki, Kerkez ile sürekli irtibatta kalacaklarını da vurguladı.

GAÜN –  SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ

GAÜN Tıp Fakültesi Şahinbey Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Şevki Hakan Eren de İl Sağlık Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki’yi ziyaret eden heyet arasında yer alırken İl Sağlık Müdürü Tiryaki’ye Covid-19 salgını sürecinde Gaziantep Üniversitesi ile İl Sağlık Müdürlüğü’nün işbirliğini ve birlikte çalışma kabiliyetini anlattı.

Tam bir işbirliği içinde hareket edildiğini dile getiren Prof. Dr. Şevki Hakan Eren, bundan sonraki süreçte de bu çalışma adaptasyonunun devam etmesi için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

YENİ BAŞKANLARI DA ZİYARET ETTİLER

İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki’yi ziyaret eden heyet ayrıca, Tiyaki’nin ziyaretinden sonra Gaziantep Sağlık Müdürlüğü’nde yeni atanan Destek Hizmetleri Başkanı Hasan Tiryakioğlu, Personel Hizmetleri Başkanı Yemliha Coşkun, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ali Bulam, Personel Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mehmet Geyik’i de ziyaret ettiler.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

270 kişiye sosyal mesafe ve maske cezası

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.