DOLAR

32,3781$% 0.14

EURO

35,0491% -0.16

STERLİN

40,9824£% 0.15

GRAM ALTIN

2.324,23%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%-0,41

TAM ALTIN

16.083,00%0,02

ONS

2.233,48%0,04

BİST100

9.093,85%0,15

BİTCOİN

2272281฿%-0.67124

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

“Sağlık için, hepimiz için”

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelge doğrultusunda 81 ilde yapılan “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganı ile başlatılan denetimler Gaziantep’te Vali Davut Gül, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı’nın katılımıyla yapıldı.

VALİ GÜL’ÜN İSLAHİYE MESAİSİ

Gaziantep Valisi Davul Gül, İslahiye ilçesinde maske kullanımı ve alınması gereken tedbirler hakkında bilgi vererek denetimlerde bulundu. Gül, denetim yaptığı yerlerde maske dağıtımı yapmayı da ihmal etmedi.

Kentte denetimler kapsamında İslahiye ilçesinde incelemelerde bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül'e İslahiye Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan da eşlik etti. Vali Gül, denetimlerde, çarşı esnafını gezerek maskenin doğru kullanımı hakkında uyarılarda bulundu, vatandaşlara ve esnafa maske dağıttı.

Ziyaret edilen esnaflar da bu durumdan memnun olduklarını ve bir çok kişinin maske kullanmadığını belirterek Vali Gül'e, “Sizin gezmeniz iyi oldu. Belki vatandaşlar maskesini takarlar” diye konuştu.

Vali Davut Gül, yaptığı denetim sonrası Nurdağı ilçesine hareket etti.

EMNİYET MÜDÜRÜ VE ŞEHİTKAMİL KAYMAKAMI DENETİMLERİ YERİNDE İNCELEDİ

İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı “Sağlık için Hepimiz için” sloganıyla başlatılan korona virüs yayılımını engellemek amacıyla yapılan denetimleri yerinde inceledi.

İl Emniyet Müdür Zeybek ve Şehitkamil Kaymakamı Kalaylı kentte bulunan işyerleri, marketler, semt pazarları, toplu taşıma araçları, ticari taksiler, kafeterya ve lokanta gibi yaşam alanları ile cadde ve sokaklarda alınan tedbirleri yerinde incelendi.

Emniyet Müdür Zeybek, denetimlerde vatandaşlara herhangi bir sağlık problemi ve cezai müeyyide ile karşılaşılmaması için bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Koronavirüs vakalarının arttığı bölgelerde yeni önlemler

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.