DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

TAM ALTIN

16.908,00%-0,09

ONS

2.391,52%0,54

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2084024฿%2.46898

a
alan18-kopya

Polislere ateş açıldı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Antalya'da bir cinayetten aranan Muhammet Karataş'ın (22) İsmetpaşa Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi civarında olduğunu belirlemesi üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda polis memurlarından birini şehit eden diğerini yaralayan Muhammet Karataş'ın Antalya'da 6 gündür kayıp olduğu bildirimiyle polis tarafından aranırken ormanlık alanda el ve ayakları bağlı toprağa gömülü halde bulunan Aykut Çakal'ın (24) katil zanlılarından biri olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Antalya'da bir cinayetten aranan Muhammet Karataş isimli şahsın Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan bir otelde olduğu bilgisi alan polis ekipleri zanlıyı yakalamak üzere gittikleri otelde silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanan 2 Polis memurundan Barış Göl götürüldüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olurken, yaralanan diğer polisin ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

ANTALYA'DAKİ CİNAYETİN ZANLISI ATEŞ AÇTI

Kahramanmaraş'ta 1 polis memurunu şehit eden 1 polis memurunu da yaraladıktan sonra kaçan saldırgan Muhammet Karataş'ın Antalya'daki tüyler ürperten cinayete karıştığı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Antalya'da cinayetten aranan Muhammet Karataş'ın (22)  İsmetpaşa Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi civarında olduğunu belirlemesi üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda polis memurlarından birini şehit eden diğerini yaralayan Muhammet Karataş'ın Antalya'da 6 gündür kayıp olduğu bildirimiyle polis tarafından aranırken ormanlık alanda el ve ayakları bağlı toprağa gömülü halde bulunan Aykut Çakal'ın (24) katil zanlılarından biri olduğu ortaya çıktı.

Karataş'ın aranmaya başlandığı sırada Gaziantep'te olduğu, oradan Kahramanmaraş'a geçtiği öğrenildi.

Bu arada, olayın meydana geldiği otel önünde polislerin çalışması sürüyor. Ekiplerin aranan şahsın yakalanması için başlattığı geniş çaplı çalışma da devam ediyor.

Olayın görgü tanığı esnaf ise silah sesleri sonrası polise bilgi verdiklerini ve olay yerine çok sayıda polisin geldiğini, şüphelinin de kaçtığını söylediler.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Yakın arkadaşların alacak verecek kavgasında kan aktı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.