DOLAR

32,5931$% 0.35

EURO

34,8110% 0.2

STERLİN

40,6650£% 0.15

GRAM ALTIN

2.499,08%0,60

ÇEYREK ALTIN

4.269,00%-0,07

TAM ALTIN

16.980,00%-0,37

ONS

2.383,25%0,18

BİST100

9.452,87%-0,75

BİTCOİN

2107423฿%5.57134

a
alan18-kopya

Milletvekili Toprak, STK temsilcileriyle bir araya geldi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammet Fatih Toprak, Kahta ilçesindeki sivil toplum kuruluşları (STK) bir araya geldi.

Kahta ilçesinde yaşanan sorunların çözümüne yönelik düzenlenen toplantıda STK temsilcileri ilçenin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişimine yönelik tavsiyelerde bulundu. 

STK Temsilcilerini dinleyen Muhammet Fatih Toprak, onların görüş ve önerilerini dinleyerek not aldı. Burada düzenlenen toplantıda Milletvekili Muhammet Fatih Toprak, “İlçemizin, ilimizin ve ülkemizin gelişimini için her alanda birlik beraberlik içerisinde çalışmalıyız. Memleketimizi iyi bir şekilde tanıyıp sıkıntılarını bilen İlçemizin gelişimine yönelik önerileri olan STK Temsilcilerimizle sık sık bir araya gelerek onların tavsiye ve önerilerini dinliyoruz. Bu öneri ve tavsiyeler üzerinde çalışarak halkımızın huzuru için çalışıyoruz. Ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine yönelik Avrupa Birliğinin Fonları bulunuyor. Bu fonlardan faydalanmak için projelerimizi hazırlayarak faaliyete geçirmemiz lazım. Bu konuda STK’larımıza önemli sorumluluklar düşüyor” diye konuştu. 

Düzenlenen toplantının ardından Milletvekili Muhammet Fatih Toprak, esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla ile sohbet etti. 

Kahta öğretmenevinde düzenlenen toplantıya, Milletvekili Muhammet Fatih Toprak ve STK temsilcileri katıldı. Milletvekili Toprak, STK temsilcileriyle bir araya geldi AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammet Fatih Toprak, Kahta ilçesindeki sivil toplum kuruluşları (STK) bir araya geldi.kahta ilçesinde yaşanan sorunların çözümüne yönelik düzenlenen toplantıda STK temsilcileri ilçenin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişimine yönelik tavsiyelerde bulundu.STK Temsilcilerini dinleyen Muhammet Fatih Toprak, onların görüş ve önerilerini dinleyerek not aldı. Burada düzenlenen toplantıda Milletvekili Muhammet Fatih Toprak, “İlçemizin, ilimizin ve ülkemizin gelişimini için her alanda birlik beraberlik içerisinde çalışmalıyız. Memleketimizi iyi bir şekilde tanıyıp sıkıntılarını bilen İlçemizin gelişimine yönelik önerileri olan STK Temsilcilerimizle sık sık bir araya gelerek onların tavsiye ve önerilerini dinliyoruz. Bu öneri ve tavsiyeler üzerinde çalışarak halkımızın huzuru için çalışıyoruz. Ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine yönelik Avrupa Birliğinin Fonları bulunuyor. Bu fonlardan faydalanmak için projelerimizi hazırlayarak faaliyete geçirmemiz lazım. Bu konuda STK’larımıza önemli sorumluluklar düşüyor” diye konuştu.Düzenlenen toplantının ardından Milletvekili Muhammet Fatih Toprak, esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla ile sohbet etti.Kahta öğretmenevinde düzenlenen toplantıya, Milletvekili Muhammet Fatih Toprak ve STK temsilcileri katıldı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Adıyaman İl İstihdam toplantısı yapıldı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.