DOLAR

32,5994$% 0.35

EURO

34,8231% 0.18

STERLİN

40,4535£% -0.43

GRAM ALTIN

2.509,75%1,03

ÇEYREK ALTIN

4.279,00%0,76

TAM ALTIN

17.009,00%0,43

ONS

2.394,84%0,67

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2097083฿%2.45878

a
alan18-kopya

Kurban Bayramını içimiz buruk kutlayacağız

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan Kurban Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada dini bayramların İslam alemine ait değerler olduğunu ve en önemli özelliğinin de; birlik, dayanışma, barış ve kardeşlik ilişkilerinin pekiştirilmesi olduğunu ifade etti.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık KARAKAN, yaptığı yazılı açıklamada; Kurban Bayramını ülke olarak buruk kutlayacaklarını ifade ederek “Ülkemiz birçok cephede uğraş veriyor, Vatan evlatları Libya’da, Afganistan’da, Suriye’de, Irak’ta, Somali’de, Qatar’da ve daha birçok ülkede ailelerinden ve vatan topraklarından uzak, mücadele ederken, bir o kadarda içimizdeki şer odaklarını temizleme gayretindeler. Elbette gurur verici lakin ve keşke dünyada birlik ve barış olsa, dünyada olamıyorsa keşke bölgemizdeki komşu ülkelerle birlik ve barış içerisinde olabilsek de, Bayramları önemine haiz kutlayabilsek” dedi. 

Maalesef İslam aleminde bayramlar şeklen kutlanmaktadır.

Dini bayramların İslam alemine ait değerler olduğuna da dikkat çeken Başkan Karakan “ Bayramlar birlik, dayanışma,  barış ve kardeşlik ilişkilerinin pekiştirilmesindeki en önemli değerlerimiz. Maalesef İslam aleminde bayramlar şeklen kutlanmaktadır. Dinimizin en çok vurguladığı; Barış, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma gibi yüce değerler nerede?, üzüntü ile görüyorum ki; İslam ülkeleri, birbirleri ile ne barışık, ne kardeş, ne yardımlaşma, ne de dayanışma içerisindeler. Bu ülkelerin tutumları, bütün aleme dünyada selâmet, barış ve huzur bahşeden dinimize her yönüyle zarar vermektedir. Bu Kurban Bayramının; özellikle İslam aleminin ‘’öz’’üne dönmesine vesile olmasını dilerken, Ülkemizin daha fazla aydınlığa, refaha, huzura kavuşması temennisi ile, başta şehit ailelerimiz olmak üzere, Türk İslam aleminin ve Türk Hokey ailesinin Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Vali Gül’den Kurban Bayramı mesajı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.