DOLAR

32,5994$% 0.35

EURO

34,8231% 0.18

STERLİN

40,4535£% -0.43

GRAM ALTIN

2.509,75%1,03

ÇEYREK ALTIN

4.279,00%0,76

TAM ALTIN

17.009,00%0,43

ONS

2.394,84%0,67

BİST100

9.693,46%1,77

BİTCOİN

2097083฿%2.45878

a
alan18-kopya

‘Hasat Mevsimi’ fotoğraf yarışmasına başvurular devam ediyor

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı: “Zengin tarım ürünlerine sahip Gaziantep’in en güzel hasat fotoğraflarını arıyoruz”

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Gaziantep’te Hasat Mevsimi’ temalı ulusal fotoğraf yarışmasına başvurular devam ediyor.

Gaziantep’in sahip olduğu zengin tarım ürünlerini tanıtmak, geleneksel işleniş ve hasat yöntemlerini fotoğraf kareleriyle kayıt altına alarak bu alanda bir kent arşivi oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışmaya başvurular 15 Kasım 2019 tarihine kadar yapılabilecek. Türkiye genelinde tüm fotoğraf tutkunlarının katılımına açık olan, ‘Gaziantep’te Hasat Mevsimi’ fotoğraf yarışmasının, 15 Mayıs 2019 tarihi itibariyle başladığını anımsatan GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, yarışmaya katılan eserlerde Gaziantep il sınırları içerisinde çekilmiş olma şartının arandığını ifade etti.

Fotoğraf yarışmasını düzenlemekte ki temel amaçlarının Gaziantep’in tarımsal ürünlerini tanıtmak ve unutulmaya yüz tutmuş ürün işleme tekniklerini fotoğraf kareleriyle geleceğe taşımak olduğunu aktaran Akıncı, ‘Bu nedenle Gaziantep ve ilçeleri dışında kaydedilmiş hasat mevsimi fotoğraflarını değerlendirmeye alamıyoruz” dedi.

Son başvuru tarihi 15 kasım 2019

Gaziantep’te üretilen ürünlerin işlenmesi ve hasadını konu edinen yarışmaya son başvuru tarihinin 15 Kasım 2019 olduğunu vurgulayan Akıncı, “Çiftçinin alın teri ve emeğinin toprakta bereket olarak karşılık bulduğu hasat şenliğine, hasadı daha geç yapılan antepfıstığı ve zeytin gibi farklı ürün gruplarının da dahil edilmesi için başvuru süresini bu yıl biraz daha uzun tuttuk” diye konuştu.

Katılım GTB’nin resmi internet sitesi üzerinden

Fotoğraf yarışmasına katılacak yarışmacılara kolaylık ve zaman kazandırmak açısından eserlerin Gaziantep Ticaret Borsasının resmi internet sitesi www.gtb.org.tr adresi üzerinden kabul edildiğini belirten Akıncı, CD, DVD veya posta yoluyla yapılacak olan müracaatların ise değerlendirilmeye alınmayacağını dile getirdi.

Birincilik Ödülü 4 bin lira

Gaziantep’te Hasat Mevsimi’ temalı ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye girecek olan eser sahiplerinin düzenlenecek olan törenle ödüllendirileceğini belirten Akıncı, seçici kurulun belirleyeceği sonuçlara göre, yarışmada birinciliği elde eden eser sahibine 4 bin lira, ikinciye 2 bin lira, üçüncüye ise bin lira ödül vereceklerini sözlerine ekledi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Mümin Sarıkaya coşturdu

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.