DOLAR

32,3716$% 0.12

EURO

35,1037% -0.12

STERLİN

41,1114£% 0.24

GRAM ALTIN

2.320,88%0,09

ÇEYREK ALTIN

3.994,00%0,05

TAM ALTIN

15.975,00%0,05

ONS

2.232,06%0,00

BİST100

9.079,97%3,10

BİTCOİN

2295402฿%2.85498

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

GAÜN’de devir teslim

Gaziantep Üniversitesi’nde Rektör değişimi resmen gerçekleşti. Eski Rektör Ali Gür, Gaziantep Üniversitesi’nin yeni Rektörü Arif Özaydın’a yapılan törenle görevi devretti.

Devlet adabına uygun bir şekilde gerçekleştirilen devir teslim töreninde Eski Rektör Ali Gür, yeni Rektör Özaydın’a iyi bir üniversite bıraktıklarını ve yeni yöneticilere her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtirken; GAÜN’ün yeni Rektörü Arif Özaydın ise Gaziantep Üniversitesi’ni Şam Bölgesi’nin ana üniversitesi yapacaklarını vurguladı.

GÜR: “İYİ BİR ÜNİVERSİTE DEVREDİYORUZ”

Rektörlük makamında yapılan devir teslim törenine Rektör, rektör yardımcıları ve senato üyeleri katıldı. Devir Teslim Töreni’nde konuşan Gaziantep Üniversitesi Eski Rektörü Ali Gür, “Cumhurbaşkanımız daha önce bizlere görev verdiğinde nasıl görevi devraldıysak şimdi de aynı şekilde görevi devrediyoruz. Görevimiz süresince çok güzel işler başardık. !5 Temmuz’a rağmen ve terörle mücadele edilmesine rağmen akredite, teknopark ve kalite anlamında büyük bir ivme kazandık. Özellikle uluslararasılaşma anlamında büyük başarılar elde ettik. Üniversite hastanemiz Türkiye’nin borçlu olmayan tek hastanesi olarak devrediyoruz. Sekreterimiz, danışmanlarımız, idareci kadromuz, akademisyenlerimiz başta olmak üzere bu işlerin hepsini birlikte başardık. Yeni rektörümüze iyi bir üniversite devrediyoruz. Kendisinin bu yönetim sürecinde her neye ihtiyacı olursa kendisine destek vermeye hazırız” dedi.

ÖZAYDIN: “ELİMDEN VE DİLİMDEN EMİN OLACAĞIM”

2 gün önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gaziantep Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Arif Özaydın ise yaptığı konuşmada, “Elimden ve dilimden emin olan bir rektör olmaya söz veriyorum. Kimsenin kişisel haklarıyla uğraşmayacağız. Burası zaten barış ortamı. Biz bununla beraber bu üniversiteyi yaşadığımız kent, bölgemizin ana kentidir. Gaziantep Üniversitesi’ni Şam Bölgesi’nin ana üniversitesi yapacağız” ifadelerinde bulundu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Aslansoy ailesi Anaokulu yaptırıyor

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.